#1 2009-11-08 14:29:30

Podanie

Gość

Artemis

Jestem łowcą lvl 33 ( za 2000 PD będzie 34 ).
Siła : 5
Zręczność : 24 (44 z obecnymi przedmiotami )
Wytrzymałość : 15
Szybkość : 29
Celność : 37 ( 41 z obecnymi przedmiotami )
Inteligencja : 21
Mądrość : 21 ( 23 z obecnymi przedmiotami )

Na sobie mam :
GŁOWA  Drewniana Maska Łowów 
KORPUS Przeszywanica Sztuki
AMULET Jadeitowy Talizman Zbiega
PIERŚCIEŃ Mosiężny Pierścień Mądrości ( jedyny zielony ;/ )
PIERŚCIEŃ Jadeitowy Pierścień Regeneracji
NOGI Skórzane Spodnie Sztuki
PRAWA I LEWA RĘKA Lekka Kusza Zbiega

W plecaku mam 36 przedmiotów z czego 25 to przedmioty z sufixem ( głownie niebieskie )

Nie mam ukończonych jeszcze 18 lat. Do tej gildii chciałbym dołączyć, ponieważ przytrafił mi się pewien spadek ( przez 2 głupie błędy) i dzięki dołączeniu do tak zacnej gildii jak wasza będę mógł poprawić swój byt. Co więcej wiem, że jesteście jedną z lepszych gildii w grze i cieszę się na myśl o pracowaniu i graniu z tak dobrymi zgranymi jak  i fajnymi ( no tak myślę ) ludźmi którzy należą do Khan. Jeśli mnie przyjmiecie to jestem pewien, że dzięki moim umiejętnością będę w stanie pomóc wam uczynić z Khan jeszcze lepszą gildię niż jest teraz

#2 2009-11-08 15:49:23

xplod

Zbanowany

Re: Artemis

jak na taki lvl to sprzet nie specjalny

#3 2009-11-08 15:57:00

N_T

Administrator

Punktów :   

to podaj nam jeszcze planowany kierunek rozwoju postaci
bo ja sądzę że troszkę za dużo wpakowane jest w MD i speeda, co psuje ogólny wzór builda łowcy

itemki troszkę nie na poziom jak kolega wyżej stwierdził, więc powiedz co zamierzasz zmienić i na co
Bilans walk raczej słaby, ale nie najgorszy.
I mówisz że dropi to powiedz jeszcze co ciekawego wydropiłeś :>

Myślę, że jeśli odpowiednio Cię zmotywujemy i naprowadzimy to uda nam się z Ciebie zrobić wymiatacza
Czekam na odpowiedzi na powyższe pytania

The Naked Truth is out of there

#4 2009-11-08 16:05:30

re

Gość

No to tak:

jak na taki lvl to sprzet nie specjalny

Tak wiem, sporo przez to, że zachciało mi się bawić w Świątynie ( pierścień regeneracji jest tego wynikiem ... )

MD nie chciałem już więcej rozwijać. Jak na łowce wiem, że zaniedbałem celność i to właśnie ją mam na celu poprawić. Głównym czynnikiem hamującym mnie jest brak esencji, więc jakbym tylko dorwał jej trochę to wymienił bym pierścienie oraz broń. Co do bilansu walk to na początku wszystko było dobrze ( Banana może potwierdzić ) lecz od kiedy zaczęły się moje spadki dzień po dniu coraz bardziej zwiększała się liczba przegranych. Co więcej byłem dziennie atakowany przez przynajmniej 3 skrytobójców ( coś ich dużo w tej grze )

Gdy już osiągnę przyzwoity poziom celności a moja zręczność nie ucierpi na tym zajmę się drugorzędnymi statystykami takimi jak int ( tak do 30 myślałem) czy szybkość ( drugi atak )

#5 2009-11-08 16:14:20

N_T

Administrator

Punktów :   

dobra, myślę że możemy akceptować
podanie przyjmę jak tylko zwolni się miejsce w gildii

pozdrawiam

The Naked Truth is out of there

Stopka forum

RSS